Tuesday , 19 March 2019
screen-shot-2018-04-16-at-11-38-34

Un nou experiment inedit marca 60plus (VIDEO)

60plus a lansat episodul 5 al seriei de experimente video „60plus – O ISTORIE”. Protagoniştii sunt Dorin, un tânăr gamer şi Samir Aliev, a cărui profesie o aflaţi din video.

Deci, ce pot avea în comun un tânăr super-pasionat de jocuri video, cu peste 30 de mii de ore de joc, şi un bărbat 60+, căruia îi plac maşinile şi Remarque? Pentru fanii simulatoarelor de curse auto – vă rugăm să vă cuplaţi centurile de siguranță și să vă pregătiți pentru start:

Potrivit conceptului, fiecare experiment video din cele 5 au ca protagonişti o persoană tânără şi una 60+ care au ceva în comun. Fiind puşi în situaţia de a crea ceva împreună, rezultatul este uimitor. Protagoniștii tineri sunt rugați să împărtășească abilitățile lor cu o persoană de vârstă pensionară. De la începutul experimentului, tânărul nu cunoaște cine va veni la el, vârsta acestuia sau ocupația. Și îl așteaptă o mare surpriză.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Programul social 60plus are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani să-şi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele pentru a duce un mod de viaţă activ, pentru a se simţi utili şi apreciaţi.

Spoturile video sunt realizate cu susţinerea „European Endowment for Democracy (EED) Creative Content Support Fund”

Mai multe materiale la temă citiţi pe www.60plus.md.

Comments

comments

CITEȘTE ȘI

media_155255249062564900

(FOTO) Ideea unor profesori de la un liceu din capitală! Unde-și lasă elevii telefoanele înainte de a începe ora

Digitalizarea înaintează cu pași rapizi, iar telefoanele mobile performante au devenit un lucru indispensabil. Totuși, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 87