Sunday , 29 March 2020

Un produs expirat acum 5 ani se vinde la Fourchette! Compania dezminte: A fost o problemă tehnică de imprimare a datei de ambalare

UPDATE: Administrația site-ului www.stireata.md dezminte știrea publicată la data de 13.03.2016 (vezi mai jos) privitor la depistarea unui produs alimentar cu termenul expirat de 5 ani pe rafturile magazinului Fourchette, deoarece la data de 15.03.2016, compania SRL ”Haruz-Grup” SRL, distribuitor oficial al produselor alimentatre, sub marca comercială ”NORA”, a prezentat toate datele necesare, care confirmă incorectitudinea datei de ambalare afișate in imagine, aceasta fiind doar o problemă tehnică de imprimare a datei de ambalare, iar produsul fotografiat nu era cu termenul de valabilitate expirat.

Aceste cereale sunt produse în luna februarie 2010 și au un termen de valabilitate de 12 luni. Însă, la 5 ani de când ele au expirat, le mai putem găsi pe rafturile magazinului Fourchette din centrul comercial Shopping MallDova.

Comments

comments

CITEȘTE ȘI

media_155255249062564900

(FOTO) Ideea unor profesori de la un liceu din capitală! Unde-și lasă elevii telefoanele înainte de a începe ora

Digitalizarea înaintează cu pași rapizi, iar telefoanele mobile performante au devenit un lucru indispensabil. Totuși, …

One comment

  1. Buna Anișoara!! Să știi că ești o tînără puternică și bravo pentru curajul care îl ai. Persoanele care acoperă și aduc argumente jalnice pentru prostiile care le fac nu merită salutate, merită puse în fața legii. Sunt și eu un consumator al produselor inclusiv acestor indivizi. De mai multe ori am observat calitatea proastă a produselor Nora, foarte proastă, de ce am observat? pentru că din insuficiență de bani sunt prinsă în plasa prețurilor mici care stau pe rafturi, la așa zisele oferte. Mereu cînd aleg produse în marchet, cu alți consumatori punem în discuție această temă, știți ce lucruri murdare am auzit? No să credeți. La unele produse inclusiv Nora sunt șterse termenele de valabilitate vechi și desenate alte noi “VALABILE”, certificate de calitate? Ei știu cum să le obțină contra plată de la autorități. Tot în produsele Nora au fost găsite insecte, mi-a spus nu altcineva, chiar vînsătoarea unui magazin care a întors marfa înapoi și la rugămintele jalnice care le fac ei mereu de a nu anunța autoritățile, toți tac. Oameni buni nu tăceți spuneți, postați luați careva măsuri cum facem și noi, dacă autoritățile noastre stau la banii lor!!! Nu de alta dar copiii, părinții noștri consumă aceste produse. Și o întrebare pentru apărători ” ..oare banii sunt mai presus ca sănătatea?..” Mulțumesc.. Și înainte!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1