Sunday , 29 March 2020
dodon1

(FOTO) Ce face Igor Dodon de trei ori pe săptămână într-un hotel de 5* din centrul Moscovei

Am primit în redacția știreata.md un mesaj, însoțit de poze, unde este prezentat Igor Dodon într-un hotel de cinci stele din centrul Moscovei. Persoana respectivă a lucrat opt luni la hotelul Piotr Pervîi, și spune că liderul Partidului Socialiștilor se caza la hotel de 3-4 ori pe săptămână.

dodon1

dodon3

dodon2

Așa arată o cameră în hotelul respectiv

Comments

comments

CITEȘTE ȘI

screen-13-56-2404-03-2019

O substanță necunoscută colorează râul Bîc într-un verde aprins (VIDEO)

O substanță necunoscută colorează râul Bîc în nuanțe de verde aprins. O secvență video a …

11 comments

  1. Cel de-alaturi nu-i cumva Baghirov?

  2. Da unde este logica în știrea asta? cum era cazat de 3-4 ori pe săptămînă? Ce rezultă că stătea săptămînal acolo? Ori vreți să spuneți că Dodon are vre-un frate geamăn? Cum putea să fie că era concomitent și la Chișinău și la Moscova? Aiureli…

  3. Dacă să crezi în această știre, atunci reese că Dodon se află numai la Moscova. Dragă redacție, atunci cine este în locul lui Dodon în Parlamentul RM, cine face proteste și conferințe de presă? Vre-o fantomă? Hai că prea ați îndoiat-o cu minciuna ))

  4. S-a plasat doar o poză, însă se afirmă că Dodon zilnic este cazat la acel hotel. Dar unde sînt “nenumăratele poze” din hotel? Ori această știre face parte din acțiunea de discreditare? Dacă nu sînt poze și dovezi, atunci știrea se limitează la presa de bulevard.

  5. Si asta voi considerati stire importanta? Din start cred ca e o minciuna, deoarece este imposibil ca Dodon sa nu dispara din vizorul jurnalistilor la Chisinau, sa nu fie prezent in parlament si concomitent saptaminal sa fie in hotel la Moscova. O stire de doi bani

    • cred ca esti socialist mare si iti este pe plac de dodon sau iti vine ceve in buzunar de te aprinzi asa si faci chiori pe toti?

  6. ala seaman prea mult cu Baghirov

  7. Imi place stirea , acum observam ca Serviciul lucreaza .

  8. Acum observam ca Serviciul lucreaza .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3